Η ΕΤΑΠ χαιρετίζει έναρξη δρομολογίου Βιέννη -Πάφος

Η ΕΤΑΠ χαιρετίζει έναρξη δρομολογίου Βιέννη -Πάφος

ΠΑΝΕ και Ηράκλειο οι Ομονοιάτες (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
2 φορές την βδομάδα από Οκτώβριο

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) με χαιρετίζει την επαναφορά αριθμού πτήσεων και ενίσχυση της παρουσίας της Ryanair στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΤΑΠ Νάσου Χατζηγεωργίου, η έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων από τον Οκτώβριο 2020 με 2 νέα δρομολόγια εβδομαδιαίως από τη Βιέννη είναι πολύ σημαντικά για την Πάφο και αναμένεται να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και στην ανάπτυξη των διαφόρων τμημάτων του τουρισμού.

Η εδραίωση της Ryanair στην Πάφο, προσθέτει ο κ. Χατζηγεωργίου στην ανακοίνωση του,  είναι γεγονός, ενώ οι γερμανόφωνες γενικότερα χώρες αποτελούν κύριες αγορές της Πάφου. 

Ο κ. Χατζηγεωργίου εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι η  Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και με τα νέα δρομολόγια ενισχύεται περαιτέρω η σύνδεση του προορισμού Πάφος με σημαντικές αγορές.

Το βλέμμα, σημειώνει,  είναι πλέον στραμμένο στη χειμερινή περίοδο και το καλοκαίρι του 2021, περίοδοι οι οποίοι αναμένεται να παρουσιάσουν αρκετές προκλήσεις και αβεβαιότητα. 

Παρ’ όλα αυτά, παραμένουμε θετικοί και συγκεντρωμένοι στους στρατηγικούς μας στόχους για πλήρη επανεκκίνηση της βιομηχανίας, αναβάθμιση της προσφερόμενης εμπειρίας, επέκταση της αεροπορικής σύνδεσης και της λειτουργίας του προορισμού σε ολόχρονη βάση, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ.

ΚΥΠΕ

Home