Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η γειτονιά του Αγίου Νικολάου που ανοίγουν στο Βαρώσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
20.07.2021 - 17:03

Η γειτονιά του Αγίου Νικολάου που ανοίγουν στο Βαρώσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκταση 174.643 τμ η περιοχή που ανοίγει στο Βαρώσι

Συνολικής έκτασης 174.643 τμ είναι το τμήμα που θ’ ανοίξει στην περιφραγμένη περιοχή των Βαρωσίων, σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί που γράφει ότι συνολικά 36 Ε/κ έχουν υποβάλλει αίτηση για περιουσίες τους εκεί.  

Αναφέρει επίσης ότι η περιοχή είναι γνωστή ως γειτονιά του Αγίου Νικολάου και εκεί βρίσκονται ιδιωτικές περιουσίες.

 

Η απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», προστίθεται, λήφθηκε στις 16 Ιουλίου και εδώ και 4 μέρες κρατήθηκε μυστική. Τα κάγκελα που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή, αναφέρεται, θα αφαιρεθούν και επιπλέον «θα συμπεριληφθούν στον δημόσιο τομέα κάποιες ιδιωτικές περιουσίες που ακόμα δεν δέχονται επισκέπτες» και βρίσκονται μεταξύ των λεωφόρων Δημοκρατίας και Κένεντυ.

 

Από αυτή την άποψη, αναφέρεται, στην περιοχή που θα αρθεί το στρατιωτικό καθεστώς, οι περιουσίες των 36 Ε/κ που έχουν προσφύγει στην «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» θα επιστραφούν. Σημειώνεται ότι οι 36 Ε/κ έχουν δικαίωμα επιστροφής, αλλά και αποζημίωσης και ανταλλαγής.

Δείτε πιο κάτω και χάρτη της περιοχής

φ

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Συνελήφθη 39χρονος για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Offsite Team -
25.06.2022 - 11:45

Συνελήφθη 39χρονος για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Thumbnail
Συνελήφθη άντρας ηλικίας 39 ετών, κάτοικος Πάφου

Συνελήφθη τη Παρασκευή (24/6) βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 39 ετών, κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, κακόβουλης ζημιάς, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και μεταφοράς επιθετικού οργάνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, 2022 στην επαρχία Πάφου. 

Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου, 2022 είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου ότι άγνωστοι έκλεψαν από την ανεγειρόμενη του οικοδομή, αριθμός χαλκοσωλήνων και συρμάτων καθώς επίσης και ένας μετατροπέας φωτοβολταικού. 

Για την υπόθεση είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον 44χρονου ο οποίος και συνελήφθη τις 14 Ιουνίου, 2022 και εναντίον του 39χρονου. Εναντίον του 39χρονου εκκρεμούσε επίσης καταγγελία που τον έφερε να κρατά μαχαίρι σε δημόσιο χώρο και να το κραδαίνει απειλητικά.   

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

Home