Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η κατάσταση υγείας του 57χρονου μετά το εργατικό ατύχημα

Offsite Team -
12.02.2020 - 07:32

Η κατάσταση υγείας του 57χρονου μετά το εργατικό ατύχημα

Thumbnail

Σύλληψη ενός προσώπου

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΓΝ Λευκωσίας ο 57χρονος  εργάτης που τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα χθες στις 08:45 το πρωί στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη πτώση, ο 57χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 57χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου  καθώς και του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας μετέβησαν στη σκηνή  που συνέβη το εργατικό ατύχημα στην Πάφο για  περαιτέρω εξετάσεις .

Το ατύχημα συνέβη σε αποθήκη εταιρείας στη βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης στην Πάφο όταν, ενώ ο 57χρονος στεκόταν στις περόνες ανυψωτικού οχήματος, που χειριζόταν συνάδελφος του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου.

Στο μεταξύ τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκύπτουν ακατάλληλες μέθοδοι εργασίας, σύμφωνα με τον Γιώργο Κατσονούρη προϊστάμενο του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Πάφου, χειριστή του ανυψωτικού μηχανήματος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.  

Home