Η Κύπρος έδωσε ορθές πληροφορίες - Η Ελλάδα τον ταύτισε με φόνους

Η Κύπρος έδωσε ορθές πληροφορίες - Η Ελλάδα τον ταύτισε με φόνους

Συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη λάθος εκζητούμενο

Mε «άρωμα» Κύπρου συνελήφθη στην Ελλάδα ο Γεωργιανός που ταυτίστηκε από τις ελληνικές Αρχές με το δολοφόνο του μαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ και της 19χρονης συντρόφου του το 1997, Ωστόσο σύμφωνα με το protothema.gr ο συλληφθέντας δεν ήταν ο δολοφόνος αλλά καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών. 

Η εμπλοκή των κυπριακών Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite, κατά την αναζήτηση του δολοφόνου, οι Ελληνικές Αρχές τον αναζήτησαν μέσω ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης. Μοιραία, έγιναν έρευνες και από την κυπριακή Αστυνομία. Ωστόσο, οι κυπριακές Αρχές δεν μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του εκζητούμενου για τους φόνους στην Ελλάδα με αυτά που υπήρχε στο σύστημα καταζητουμένων.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι κυπριακές Αρχές ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές για το αποτέλεσμα της έρευνας δίνοντας πληροφορίες ότι το πρόσωπο που ελέγχθηκε θα αναχωρούσε  για το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, Οι ελλαδικές Αρχές με την άφιξη του Γεωργιανού στη Θεσσαλονίκη τον συνέλαβαν για τους φόνους, αλλά τελικά ο Γεωργιανός δεν έχει σχέση με το διπλό έγκλημα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως έγραψε το protothema.gr oι φυσικοί αυτουργοι της δολοφονίας Σολόνικ είχαν συλληφθεί το 2001, στην Ισπανία οπου και διέμεναν. 

Home