Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Όμικρον «αφόπλισε» την Εθνική Φρουρά / Πάνω από 360 κρούσματα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
04.01.2022 - 06:00

Η Όμικρον «αφόπλισε» την Εθνική Φρουρά / Πάνω από 360 κρούσματα

Τα μέτρα που λαμβάνονται μετά την έξαρση της πανδημίας - Το πλάνο που αποφασίστηκε

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Ο κορονοϊός και η μετάλλαξη Όμικρον δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την Εθνική Φρουρά. Ειδικά, τις τελευταίες μέρες όπου ο ιός χτυπά αλύπητα και την Κύπρο η Εθνική Φρουρά έχει… «απώλειες»

Όπως πληροφορούμαστε, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 364 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού τα οποία  εντάχθηκαν στο πρωτόκολλο κορωνοϊού και είναι σε απομόνωση. Από τα 364 κρούσματα τα 331 εντοπίστηκαν αυτές τις μέρες κάτι που δείχνει ότι η πανδημία χτύπησε αλύπητα. Σημειώνεται ότι την Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2022 τα κρούσματα στην Εθνική Φρουρά ανήλθαν στα 49.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ανάμεσα στα κρούσματα εντάσσονται εθνοφρουροί, αλλά και μέλη του προσωπικού. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστος Πιερής μιλώντας στην Offsite ανέφερε ότι «η Εθνική Φρουρά εφαρμόζει πλήρως τα πρωτόκολλα, κάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι τα περισσότερα κρούσματα εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες που προκύπτει η μεγάλη έξαρση κρουσμάτων».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο κ. Πιερής ανέφερε οτι συμβουλεύουμε τόσο το προσωπικό, όσο και τους εθνοφρουρούς ειδικά να ακολουθούν τα πρωτόκολλα και να εφαρμόζουν τα μέτρα.  Σύμφωνα με τον κ. Πιερή, στη βάση των νεων δεδομένων η εργασία στα γραφεία γίνεται σε ποσοστό 60%-40%. Δηλαδή, με βάση το πλάνο το 60% εργάζεται το πρωί και το 40% το απόγευμα. , 

 

Home