Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια

Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια

16 πυρκαγιές , 5 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 3 ης Μαρτίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 4 ης Μαρτίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια, 16 πυρκαγιές , 5 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 12.18 χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στον 3ο (τρίτο) όροφο πενταόροφης πολυκατοικίας στην γωνία των οδών Καστελόριζο και Χαλκίδος (περιοχή Φανερωμένης) στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας με Τρία (3)

στελεχωμένα πυροσβεστικά συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.56.

Από την πυρκαγιά το υπνοδωμάτιο με το περιεχόμενο του έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ από τον καπνό και την θερμότητα ζημιές υπέστη ολόκληρο το διαμέρισμα και οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας. Εξωτερικά ζημίες στην βαφή του 4ου και 5ου ορόφου. Μια τραυματίας, ένοικος του διαμερίσματος (γυναίκα - 70 ετών) με εγκαύματα στα άκρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας. 

Οιυπόλοιποι ένοικοι εκκένωσαν την πολυκατοικία από μόνοι τους και δεν διέτρεξαν κίνδυνο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία και πυρκαγιά φαίνεται να εκδηλώθηκε από ακτινοβολία ηλεκτρικής θερμάστρας σε στρώμα κρεβατιού.

Home