Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η στιγμής της αλήθειας για τον Λευτέρη - Μαθαίνει την ποινή του

του Έκτορα Γεωργίου -
31.07.2019 - 06:30

Η στιγμής της αλήθειας για τον Λευτέρη - Μαθαίνει την ποινή του

Thumbnail
Αντιμετωπίζει 2 κατηγορίες - Πέφτει αυλαία για άλλο ένα κατηγορούμενο του διπλού φονικού

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας θα επιβάλει σήμερα Τετάρτη (31/7), στις 9.30 το πρωί, ποινή στον Λευτέρη Σολωμού, εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στον Στρόβολο στις 19 Απριλίου 2018, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

Ο Σολωμού παραδέχθηκε πρόσφατα ενοχή σε δύο κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί ενοχή στις κατηγορίες τέσσερα και πέντε και έχει απαλλαγεί και αθωωθεί από τις υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε.  

Η τέταρτη κατηγορία, την οποία παραδέχθηκε ο Λευτέρης Σολωμού, αφορά στην συνωμοσία μαζί με άλλα πρόσωπα για τη διάπραξη του κακουργήματος της ληστείας στην κατοικία των θυμάτων στον Στρόβολο.

Η πέμπτη κατηγορία, στην οποία επίσης απάντησε με παραδοχή ο κατηγορούμενος, αναφέρει ότι μαζί με άλλα πρόσωπα μεταξύ της 18ης και της 19ης Απριλίου, 2018 κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ ήταν οπλισμένοι με επιθετικά όργανα, δηλαδή μαχαίρι, σπαθί και πτυσσόμενο ρόπαλο, έκλεψαν πορτοφόλι που περιείχε δελτίο ταυτότητας, πιστωτικές κάρτες και άγνωστο ποσό και γυαλιά αγνώστου αξίας που ανήκαν στον Γιώργο Χατζηγεωργίου από την οικία του στο Στρόβολο και αμέσως πριν την κλοπή χρησιμοποίησαν πραγματική βία εναντίον του με σκοπό να αποκτήσουν και να κατακρατήσουν την κλαπείσα περιουσία.

Τέλος να αναφέρουμε ότι μετά την παραδοχή ενοχής στις δυο πιο πάνω κατηγορίες, η Κατηγορούσα Αρχή ανέστειλε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε και εξέφρασε την πρόθεση της να εξετάσει το ενδεχόμενο όπως καλέσει τον Σολωμού να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

Home