Ιδιοκτήτες εργοληπτικής φέρεται να σχεδίαζαν δολοφονία Έλληνα

Ιδιοκτήτες εργοληπτικής φέρεται να σχεδίαζαν δολοφονία Έλληνα

Όσα ανέφερε ο ίδιος για την ενημέρωση που έλαβε από την Αστυνομία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού βρίσκονται από το πρωί δυο πρόσωπα, τα οποία συνελήφθηκαν από την Αστυνομία, μετά από πληροφορία ότι σχεδίαζαν εγκληματική ενέργεια εναντίον του Προέδρου της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνου Έλληνα. Έκπληκτος από τα όσα ενημερώθηκε, δηλώνει ο ίδιος στο ΚΥΠΕ.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Την πληροφορία για σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια εναντίον του κ. Έλληνα επιβεβαίωσε το πρωί και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, κατά τη διάρκεια επιθεώρησης του στην ΑΔΕ Λεμεσού.

Όπως είπε, «η Αστυνομία δεν μπορούσε να αδρανήσει και να μην ακολουθήσει αρμοδίως τη διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται στα αρχικά στάδια».

Ο Ντίνος Έλληνας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο ίδιος ενημερώθηκε από την Αστυνομία, πριν λίγες μέρες, ότι υπήρχε πληροφορία πως δυο συνεργάτες της Σχολικής Εφορείας, ιδιοκτήτες εργοληπτικής εταιρείας, σχεδίαζαν τη δολοφονία του.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

«Δεν υπήρξε οποιοδήποτε προηγούμενο και η Σχολική Εφορεία δεν έχει οικονομικές υποχρεώσεις έναντι της συγκεκριμένης εταιρείας», είπε ο κ. Έλληνας, προσθέτοντας ότι πέραν από κάποιες παρατηρήσεις για κακοτεχνίες και αναγκαίες επιδιορθώσεις, που διαχρονικά γίνονται προς όλους όσοι αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες, δεν υπάρχει καμία διαφορά με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, όπου αναμένεται η έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home