Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ιδιωτική εταιρεία θα ελέγχει SafePass στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας

Offsite Team -
08.07.2021 - 17:35

Ιδιωτική εταιρεία θα ελέγχει SafePass στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας

Η ανακοίνωση του Δήμου

Ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας SPS Private Security Services Ltd θα διενεργεί έλεγχο της επιτήρησης εφαρμογής των μέτρων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου (Κεφ. 260), καθώς και του Διατάγματος με αρ. 5558, ΚΔΠ 278/2021, 30 Ιουνίου 2021, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος, ο έλεγχος θα γίνεται για την κατοχή ενός εκ των αποδεικτικών,  αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID- 19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 Παράλληλα ο Δήμος Λευκωσίας, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, προτρέπει όλους τους επισκέπτες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου όπως συνεργάζονται με τις υποδείξεις των φρουρών ασφάλειας και του προσωπικού.

ΚΥΠΕ

Home