Ιδού το έντυπο διακίνησης για μετά τις 11 σε Λεμεσό/Πάφο

Εκδόθηκε και επίσημα το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για όλα τα νέα μέτρα που ισχύουν από αύριο, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι σε Λεμεσό και Πάφο θα ισχύουν και συγκεκριμένα ειδικά μέτρα. Μεταξύ άλλων επιβάλλετε απαγόρευση διακίνησης από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.

Όπως αναφέρεται στο διάταγμα λόγω αδήριτης ανάγκης που προκύπτει από τα επιδημιολογικά δεδομένα, τη ραγδαία αύξηση στον αριθμό περιστατικών COVID-19, την ποιοτική ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων και τη διασπορά που καταγράφεται στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, για τις εν λόγω Επαρχίες, από την 23η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 05.00 π.μ. μέχρι την 9η Νοεμβρίου 2020 και ώρα 05.00 π.μ. ισχύουν τα ακόλουθα:

(α)    Απαγορεύεται η μετακίνηση προσώπων από τις 23.00 μ.μ. μέχρι τις 05.00 π.μ., εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

Μετάβαση από και προς τους χώρους εργασίας, καθώς και για σκοπούς εργασίας με τη χρήση του Έντυπου Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου, το οποίο επισυνάπτεται ως Παράρτημα στο παρόν Διάταγμα,

μετάβαση σε ιατρικό κέντρο ή νοσηλευτήριο ή φαρμακείο ή κτηνίατρο για επείγοντα ιατρικά περιστατικά.

Δείτε πιο κάτω το ειδικό έντυπο το οποίο θα πρέπει να συμπληρώνουν όσοι διακινούνται κατ’εξαίρεση μετά τις 11 το βράδυ. 

Δείτε εδώ σε PDF το νέο διάταγμα και το ειδικό έντυπο