Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ηγέτης του ΡΤΚ σε Τατάρ: Δεν ήμασταν μόνοι στη συνάντηση

Offsite Team -
03.11.2020 - 13:13

Ηγέτης του ΡΤΚ σε Τατάρ: Δεν ήμασταν μόνοι στη συνάντηση

Thumbnail
Ο κ. Ερχιουρμάν είπε ακόμα ότι θεωρεί ανώφελη την περαιτέρω συζήτηση και αντιπαράθεση επί του θέματος

Απάντηση σε σημερινές δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ ότι κατά τη διάρκεια σύσκεψης το Σάββατο, με κύριο θέμα τον «κρατικό προϋπολογισμό», έδωσε «ειλικρινείς και περιεκτικές απαντήσεις» σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο Βαρώσι, δίνει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηγέτης του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχουρμάν.

Συγκεκριμένα, ο κ Ερχουρμάν έγραψε ότι στη συνάντηση κατά την οποία ο Ερσίν Τατάρ απάντησε σε ερώτηση για τις εξελίξεις για το Βαρώσι ότι δεν γνωρίζει τίποτε, «δεν είμαστε μόνο οι δύο μας, αλλά και άλλοι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι άκουσαν τον διάλογο».

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν είπε ακόμα ότι θεωρεί ανώφελη την περαιτέρω συζήτηση και αντιπαράθεση επί του θέματος.

 

Στην έκκληση του Ερσίν Τατάρ να τοποθετηθεί και ο ίδιος για το θέμα του Βαρωσίου, είπε ότι κατά την «προεκλογική περίοδο» αλλά και μετά εξήγησε τις θέσεις του αναφέροντας ότι είναι έτοιμος να συζητήσει με τον Τ/κ ηγέτη σε οποιανδήποτε τηλεοπτική εκπομπή τις θέσεις του για το Βαρώσι.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home