Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ικανοποίηση Υπ. Υγείας για ψήφιση νομοσχεδίου ιατρικής κάνναβης

Offsite Team -
15.02.2019 - 19:31

Ικανοποίηση Υπ. Υγείας για ψήφιση νομοσχεδίου ιατρικής κάνναβης

Thumbnail
Το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην υλοποίηση των προνοιών του νόμου

Την ικανοποίηση του για την ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων του νομοσχεδίου που αφορά στη νομοθετική ρύθμιση για την καλλιέργεια και την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης, εκφράζει, σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Υγείας.  

«Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων του νομοσχεδίου που αφορά στη νομοθετική ρύθμιση για την καλλιέργεια και την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης. Η υλοποίηση του νομοσχεδίου θα ρυθμίσει τη χορήγηση της φαρμακευτικής κάνναβης σε ασθενείς συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη. Παράλληλα, θα ενισχύσει τους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας στη χώρα», σημειώνει.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην υλοποίηση των προνοιών του νόμου για την αδειοδότηση για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης που αναμένεται να θέσει την Κύπρο στον περιφερειακό και παγκόσμιο χάρτη της επιστημονικής έρευνας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την φαρμακοβιομηχανία της χώρας, προσελκύοντας σημαντικές ξένες επενδύσεις με νέες θέσεις εργασίας.

 
Home