Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ιωνάς: Οι δύσκολες στιγμές με την υπόθεση «Ορέστη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
14.05.2019

Ιωνάς: Οι δύσκολες στιγμές με την υπόθεση «Ορέστη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Thumbnail
Η πρώτη συνέντευξη του Ιωνά Νικολάου μετά την παραίτηση του

Συνέντευξη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Για την Ελλάδα» έδωσε ο παραιτηθείς Υπουργός. 

Ο κ. Νικολαού αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την οικογένεια του, για την υπόθεση του «Ορέστη »που συγκλόνισε την Κύπρο αλλά και τον διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο τςη Δημοκρατίας. 

Όπως είπε: «Δυστυχώς το έγκλημα αυτό μας είχε συγκλονίσει όλους και εγώ δεν είχα ενημέρωση προηγουμένως. Συγκλονισμένοι και περνώντας δύσκολες στιγμές με την οικογένεια μου. Το σύστημα κατέδειξε τις αδυναμίες του, τα κενά και την αδιαφορία και όλα αυτά είναι που με οδήγησαν να υποβάλω την παραίτηση μου για λόγους ευθιξίας».

«Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να γνωστοποιούνται γεγονότα για τις παραλείψεις της Αστυνομίας αλλά και από τη στιγμή που άρχισαν να αποκαλύπτονται οι δολοφονίες, ο τρόπος που ενεργούσε ο ύποπτος και με βασάνισαν ιδιαίτερα. Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με είχε συγκλονίσει σε μεγάλο βαθμό σε σημείο που είχα προαποφασίσει τι έπρεπε να κάνω».

Μεταξύ άλλων οι κ. Νικολάου ανέφερε και τον διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, λέγοντας ότι ο ΠτΔ είχε κάποιους ενδοιασμούς. 

Δείτε όλα όσα είπε

Home