Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ήρθαν από το εξωτερικό τα τρία νέα κρούσματα - Από ποιες χώρες

Offsite Team -
12.03.2020

Ήρθαν από το εξωτερικό τα τρία νέα κρούσματα - Από ποιες χώρες

Thumbnail

Καθόλου καλά τα νέα με τον κορωνοϊό

Δεν είναι καθόλου καλά τα νέα με τον κορωνοϊό. Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν άλλα τρία κρούσματα στο νησί μας αυξάνοντας τη λίστα στους 10 μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Τα τρία νέα κρούσματα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Ιταλία, Ελλάδα και Γερμανία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που έλαβε αργά το απόγευμα το Υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, έχουν επιβεβαιωθεί τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

Ένα άτομο που νοσηλεύεται από χθες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, και το οποίο είχε επιστρέψει από την Ιταλία και επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές αφού εκδήλωσε ήπια συμπτωματολογία. Θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ένα άτομο που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, και το οποίο είχε εκδηλώσει ήπια συμπτωματολογία μετά την επιστροφή του από την Ελλάδα και επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές. Θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό

 Ένα άτομο που βρίσκεται σε αυτό-περιορισμό, και το οποίο έφτασε από την Γερμανία, η οποία εμπίπτει στην Κατηγορία 2 που προβλέπει αυτό-περιορισμό. Το άτομο είναι ασυμπτωματικό και θα παραμείνει σε αυτό-περιορισμό.

Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών και των τριών κρουσμάτων και θα προχωρήσει στη λήψη δειγμάτων για τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων.

Home