Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση απαγωγής 33χρονου στη Λάρνακα

Offsite Team -
26.07.2020 - 09:10

Και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση απαγωγής 33χρονου στη Λάρνακα

Thumbnail
Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί και τρίτο πρόσωπο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και απαγωγής 33χρονου στη Λάρνακα. Την ίδια στιγμή, ενώ οι έρευνες για εντοπισμό του 33χρονου συνεχίζονται, το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει να αναζητεί και τρίτο πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση 25χρονος, που είχε συλληφθεί στις 23 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί και δεύτερο 26χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, άρχισαν στις 23 Ιουλίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 33χρονος ελλείπει από την οικία όπου διαμένει στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του, γύρω στις 2.20μ.μ. της 22ας Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 (καταζητούμενος) και 25 χρόνων (πρώτος συλληφθέντας). Γύρω στις 3.20μ.μ. της ίδιας μέρας, ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας, τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ ήθελαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε στις 3.40μ.μ., της 22ας Ιουλίου. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home