Και ο Δήμος Δερύνειας στο πλευρό του μικρού Αντώνη

Και ο Δήμος Δερύνειας στο πλευρό του μικρού Αντώνη

Ο Δήμος Δερύνειας στηρίζει την προσπάθεια για οικονομική βοήθεια για θεραπεία του μικρού Αντώνη

Ο Δήμος Δερύνειας στηρίζει την προσπάθεια για οικονομική βοήθεια του μικρού Αντώνη, ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο «Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου 1 και χρήζει θεραπείας που αναμένεται να στοιχίσει δυο εκατομμύρια ευρώ.  

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας του Δήμου Δερύνειας, θα γίνεται συλλογή χρημάτων στο ταμείο του Δημαρχείου, για ενίσχυση της παγκύπριας εκστρατείας για τη στήριξη της θεραπείας ζωής για τον Αντώνη που αναμένεται να στοιχίσει δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο 22 μηνών σήμερα Αντώνης στον πέμπτο μήνα της ζωής του διαγνώστηκε με τη νόσο «Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου 1», μια σπάνια, εκφυλιστική και καταληκτική νόσο».

 

Ο Δήμος Δερύνειας καλεί «όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν, όπως προσέρχονται καθημερινά μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, από τις 07:30 - 14:30 στο ταμείο του Δήμου για την εισφορά τους. Με την ολοκλήρωση της προσπάθειας θα γίνει κατάθεση του ποσού που συγκεντρώθηκε, στους επίσημους τραπεζικούς λογαριασμούς για στήριξη του Αντώνη».

 

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμα ότι «η Επιτροπή Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας του Δήμου Δερύνειας θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια και μέσω του ταμείου της».

Home