Καιρός: Αποχωρεί η ζέστη, έρχεται πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Αποχωρεί η ζέστη, έρχεται πτώση θερμοκρασίας

Πάλι αλλάζει εντελώς το σκηνικό του καιρού - Οι προβλέψεις μέχρι την Πέμπτη
Αναλυτικά οι προβλέψεις μέχρι το Σάββατο

Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από αύριο Τετάρτη.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σταδιακά στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια ταραγμένη.

Την Πέμπτη,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home