ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδα το Σαββατοκυρίακο

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδα το Σαββατοκυρίακο

Ισχυροί ανέμοι το απόγευμα του Σαββάτου

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειoανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Προοδευτικά θα εμφανιστούν νεφώσεις οι οποίες τοπικά θα πυκνώσουν και πιθανό να φέρουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα νότια και βόρεια παράλια, στους 29 στα δυτικά παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με πιθανότητα εκδήλωσης μεμονωμένης τοπικής βροχής ή και καταιγίδας στο εσωτερικό και τα ορεινά το απόγευμα και τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω μικρή πτώση. Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση τις αυγινές περιόδους ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.  

Home