Καιρός: Χριστούγεννα με καταιγίδες, χιόνια και σφοδρούς ανέμους

Καιρός: Χριστούγεννα με καταιγίδες, χιόνια και σφοδρούς ανέμους

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home