Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καιρός: Mικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Offsite Team -
16.11.2022 - 07:00

Καιρός: Mικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Thumbnail
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή - Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και αργότερα σε όλο το νησί. Αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, αρχικά κυρίως σε δυτικές περιοχές του νησιού και αργότερα σε ορεινές και νότιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται μεμονωμένη βροχή και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

To επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι το Σάββατο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Home