Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι και βροχές

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι και βροχές

Αλλάζει και πάλι η θερμοκρασία

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια και τα ανατολικά λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα δυτικά και βόρεια παράλια ταραγμένη, στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ισχυροί, 5 μποφόρ και αργότερα πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια κυματώδης, στα νότια παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα ανατολικά παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται στα ορεινά και στο νότιο μισό του νησιού, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home