Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μερες

Offsite Team -
18.12.2020

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μερες

Thumbnail
Στα ψηλότερα ορεινά, αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός

Σήµερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σαββατοκύριακο, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά µεµονωµένη ελαφρά βροχή. Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντοµα αναµένονται  αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

Home