Καιρός: Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας αλλά και καταιγίδες

Καιρός: Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας αλλά και καταιγίδες

Αναλυτικά οι προβλέψεις μέχρι την Τετάρτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 βαθµούς στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ή και καταιγίδας µετά το µεσηµέρι στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

 

Home