Κακόβουλη η φωτιά στο σωματείο Άρη Θεσσαλονίκης στη Λευκωσία

Κακόβουλη η φωτιά στο σωματείο Άρη Θεσσαλονίκης στη Λευκωσία

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου

Κακόβουλα τέθηκε η φωτιά στο υποστατικό στο οποίο στεγαζόταν το σωματείο Άρης Θεσσαλονίκης, στη Λευκωσία, σύμφωνα με τις τις πρώτες εξετάσεις που έχουν γίνει, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, σημειώνοντας παράλληλα ότι η υπόθεση διερευνάται.

Σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και απαντώντας σε ερώτηση για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σωματείο του Άρη Θεσσαλονίκης στη Λευκωσία, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι σήμερα το πρωί γύρω στις 0430 λήφθηκε πληροφορία ότι σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λευκωσία  υπήρχε φωτιά.

Στο σημείο, είπε, μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής και ανακριτές της Αστυνομίας.

«Διαπιστώθηκε ότι υπήρξε φωτιά από την οποία καταστράφηκε τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό μέρος του συγκεκριμένου υποστατικού», πρόσθεσε.

Ο κ. Ανδρέου ενημέρωσε επίσης ότι «από την πρώτη στιγμή η σκηνή αποκλείστηκε, έχουν γίνει κάποιες εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα».

Διενεργούνται εξετάσεις για περισυλλογή μαρτυρίας και έχουν ήδη περισυλλεγεί κάποια τεκμήρια από την σκηνή. Η υπόθεση διερευνάται, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν  υπάρχουν υποψίες για το ποιοι μπορεί να ενέχονται σε αυτή την υπόθεση απάντησε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία.

Υπάρχουν κάποιες κατευθύνσεις οι οποίες διερευνώνται και έχει εξασφαλιστεί μια μαρτυρία η οποία αυτή τη στιγμή αξιολογείται για εντοπισμό των δραστών, σημείωσε.  

Home