Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Kακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες της συμβίας του

Offsite Team -
19.10.2021 - 15:14

Kακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες της συμβίας του

Φρίκη στη Λευκωσία - Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών

Ποινή 5 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 31χρονο για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Συγκεκριμένα κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση των 2 παιδιών της συμβίας του για το αδίκημα κοινής επίθεσης και στα 3 ανήλικα παιδιά της.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν  στο Δικαστήριο, τα αδικήματα διαπράχθηκαν όταν το ένα κοριτσάκι ήταν 10-13 ετών, κατά το άλλο, ηλικίας 11- 14 ετών.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 2020 λήφθηκε αναφορά στην Αστυνομία από το Γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσε η ανήλικη κόρη, ότι αυτή ανέφερε στην καθηγήτρια της ότι δέχεται σωματική βία από τη μητέρα της, αλλά και από τον καταδικασθέντα, συμβίο της μητέρας της. Επιπλέον η ανήλικη ανέφερε ότι είναι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μέλη της Αστυνομίας ανέλαβαν άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης και στο σχολείο της ανήλικης μετέβηκε Οικογενειακή Σύμβουλος, όπου σε συνάντηση που είχε με την ανήλικη, η τελευταία της ανέφερε ότι ο καταδικασθέντας την κακοποιούσε σεξουαλικά. Ακόμη ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και τα αδέλφια της δέχονταν σωματική βία από τη μητέρα τους και τον καταδικασθέντα.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση της η ανήλικη προσπάθησε να μιλήσει στη μητέρα της για όσα συνέβαιναν, δεν βρήκε ανταπόκριση. Επίσης σε διάφορες περιπτώσεις, ο καταδικασθέντας της επιτέθηκε κτυπώντας την με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Μετά και την καταγγελία ο 31χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία, αναφέροντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Στην πορεία της διερεύνησης λήφθηκαν οπτικογραφημένες καταθέσεις και από τις άλλες 2 ανήλικες, από το περιεχόμενο των οποίων προέκυψε ότι και αυτές ήταν θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς του κατηγορούμενου.

Όπως ανέφερε στην απόφαση του το Δικαστήριο, οι επαναλαμβανόμενη αυτή  έκνομη συμπεριφορά του 31χρονου, η οποία διήρκεσε για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα, ήτοι από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, και σε περίοδο που τα θύματα είχαν ηλικία μικρότερη των 13 ετών, αποτελεί στοιχείο που προσδίδει ιδιαίτερη σοβαρότητα στην παρούσα υπόθεση.

Για σκοπούς μετριασμού της ποινής, το Κακουργιοδικείο έλαβε επίσης το λευκό ποινικό μητρώο , την μεταμέλεια και τις προσωπικές και οικογενειακές συνθήκες του κατηγορούμενου.

Home