Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κάλα στην υγεία τους οι νεοσύλλεκτοι που έπαθαν δηλητηρίαση

Offsite Team -
26.07.2021 - 16:41

Κάλα στην υγεία τους οι νεοσύλλεκτοι που έπαθαν δηλητηρίαση

Thumbnail
Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν 30 νεοσύλλεκτοι στρατιώτες και στελέχη της Ε.Φ. στο ΚΕΝ Λάρνακας

Ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) και Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρήστος Πιερής δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το βράδυ του Σαββάτου στο ΚΕΝ Λάρνακας, μετά το δείπνο διαπιστώθηκε ότι μικρός αριθμός περίπου 30 άτομα νεοσύλλεκτοι στρατιώτες και στελέχη της Εθνικής Φρουράς παρουσίασαν στομαχικές διαταραχές.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μετά από διερεύνηση του θέματος και σε συνεννόηση με την εταιρεία που παρέχει φαγητό στο ΚΕΝ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι πιθανόν οι στομαχικές διαταραχές σε νεοσύλλεκτους και σε στελέχη της Εθνικής Φρουράς να προκλήθηκαν από την σάλτσα που χρησιμοποιήθηκε στο βραδινό φαγητό του Σαββάτου 24 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Πιερή μέχρι και χθες παρατηρήθηκαν κάποιες στομαχικές διαταραχές σε στρατιώτες και στελέχη της Εθνικής Φρουράς ενώ σήμερα όλοι οι επηρεαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους, δεν είχαν περαιτέρω συμπτώματα ούτε χρειάστηκαν περαιτέρω νοσηλείες. «Ήταν ευτυχώς ελαφριά τα συμπτώματα που είχαν», ανέφερε ο κ. Πιερής και τόνισε πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το Υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε πολύ αυστηρές συστάσεις προς την εταιρεία που προμηθεύει φαγητό το ΚΕΝ Λάρνακας για να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.

Το Υπουργείο έχει συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία τα τελευταία τρία χρόνια και πρώτη φορά συνέβη τέτοιο περιστατικό.

Το Υπουργείο Άμυνας από χθες προχώρησε σε ενέργειες, όλοι οι επηρεαζόμενοι εξετάστηκαν από τους γιατρούς του ΚΕΝ Λάρνακας και διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κάποια σοβαρή συμπτωματολογία και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

KYΠΕ

Home