Καλοκαίρι … σαν χειμώνας: Ίσως και καταιγίδες την Τρίτη

Καλοκαίρι … σαν χειμώνας: Ίσως και καταιγίδες την Τρίτη

Το σκηνικό του καιρού

Ο Ιούνιος μπαίνει με βροχές. Η δεύτερη μέρα του καλοκαιριού την Τρίτη 02 Ιουνίου 2020 φέρνει ίσως και καταιγίδα. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας,  αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. 

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Τοπικά, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και δυτικά, μέχρι ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

 

Home