Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Καμπάνα» €500 σε δύο κυνηγούς για χρήση μιμητικής συσκευής

Offsite Team -
11.11.2018 - 16:29

«Καμπάνα» €500 σε δύο κυνηγούς για χρήση μιμητικής συσκευής

Thumbnail
Αυστηρή ποινή σε δύο κυνηγούς στην Πάφο από την Υπηρεσία Θύρας

Εξώδικα  σε δύο κυνηγούς ύψους €500 έκαστος επέβαλε η Υπηρεσία Θήρας σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών για υπόθεση χρησιμοποίησης απαγορευμένων μεθόδων κυνηγίου.

Διαβάστε επίσης: Η σχέση του Κύπριου με τη διάβαση πεζών - Μια ιστορία "άγνοιας"

Τα δύο άτομα σύμφωνα με την Αστυνομία εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί να κυνηγούν σε περιοχή των Μαντριών με τη χρήση μιμητικής συσκευής και στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο €500 έκαστος που κατέβαλαν.

Διαβάστε επίσης: Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα από αριθμούς (Εικόνες)

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:35

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Θα έχουν συνάντηση με τον Υπ. Μεταφορών

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων δρομολογήθηκε για αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας  Υπουργός Μεταφορών και Διοικητικό Συμβούλιο Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξί θα συζητήσουν θέματα σε σχέση με  εξαγγελθείσα στάση εργασίας, η οποία προς ένδειξη καλής θέλησης αίρεται προσωρινά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξ.

Ως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντονιστικής, "επιφυλάσσεται για επαναφορά των μέτρων αν δεν εισακουστεί κατάλληλα και των άμεσα διορθώσεων των μονομερών ενεργειών των φορέων", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Παγκύπρια Συντονιστική Οδηγών Ταξί εκφράζει στο κοινό "ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράστασή του και απολογίες για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί".

ΚΥΠΕ

Home