Καραγιάννης: Οι γονείς να επιλέξουν, θέλουν τα παιδιά στο σπίτι;

Καραγιάννης: Οι γονείς να επιλέξουν, θέλουν τα παιδιά στο σπίτι;

Τι απαντά στους ισχυρισμούς αρνητών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΕΙΟΣ/DIGITAL TV

Ο Χαρης Βιολαρης μέλος της οργάνωσης Alarm call, φυσικοπαθητικός στο επάγγελμα, ο οποίος συμμετείχε στη διαδήλωση τόνισε ότι τάσσεται ενάντια σε κάθε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ωστόσο πρόσθεσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος.

Ο Χάρης Βιολάρης, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι ερευνητές κατά της νόσου covid-19 ψεύδονται, καθώς όπως ισχυρίζεται, δεν μπορούν να εξηγήσουν τους αυξημένους θανάτους από άλλες αιτίες.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Επικαλούμενος ότι στα τεστ γρήγορης ανίχνευσης χρησιμοποιείται καρκινογόνος ουσία, ο Χάρης Βιολάρης δήλωσε πως η διαμαρτυρία των γονιών στα σχολεία ήταν σωστή, ενώ ζητάει από ειδικούς τεκμηριωμένες απαντήσεις για την αύξηση των θανάτων.

Απαντήσεις Καραγιάννη στους ισχυρισμούς Βιολάρη

Στο ερώτημα που έθεσε ο Χάρης Βιολάρης σχετικά με την ραγδαία αύξηση των θανάτων από διάφορες αιτίες, ο δρ Καραγιάννης καλεσμένος και αυτός στο δελτίο ειδήσεων της Digital, τόνισε ότι αυτή η προσέγγιση είναι αυθαίρετη καθώς πρόκειται για προσέγγιση μιας μικρής μειοψηφίας και δεν αληθεύει από το Υπ. Υγείας.

Ο Πέτρος Καραγιάννης τόνισε ότι οι αρνητές του εμβολίου κατά της covid-19 ονειρεύονται, καθώς πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας οι οποίες δαιμονοποιούν το εμβόλιο.

Όσον αφορά την λεγόμενη καρκινογόνα ουσία που περιέχουν τα rapid test, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας, απάντησε ότι πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό, καθώς αυτή η φήμη κυκλοφορεί επανηλειμμένα κατά τη περίοδο της πανδημίας.

Ο Πέτρος Καραγιάννης διέψευσε τους ισχυρισμούς του Χάρη Βιολάρη καθώς οι στυλεοί που χρησιμοποιούνται στα τεστ γρήγορης ανίχνευσης αποστειρώνονται, όπως και κάθε εργαλείο στην ιατρική επιστήμη. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτές οι ποσότητες που ανιχνεύονται είναι μόνο ίχνη και βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά από το επιτρεπόμενο όριο των ουσιών, αναφέροντας ότι και σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος όσον αφορά τους στυλεούς.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Κληθείς να απαντήσει για την κατάσταση της πανδημίας στην Κύπρο και στα νέα μέτρα, ο καθηγητής  Καραγιάννης τόνισε ότι η κατάσταση θα χειροτερεύσει, καθώς η Κύπρος δεν βίωσε ακόμα το 5ο κύμα. Σκοπός είναι, όπως είπε, να γίνει προσπάθεια από όλους να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Σχετικά με τις διαδηλώσεις, τόνισε ότι πρέπει να επιλέξουν οι γονείς των παιδιών τι θέλουν, είτε να μείνουν όλοι σπίτι κλεισμένοι και χωρίς δουλειά, είτε να εμβολιαστούν. 

Home