Καράμπολα και παρολίγον τραγωδία με υποψήφια Ευρωβουλευτή (Φωτo)

Καράμπολα και παρολίγον τραγωδία με υποψήφια Ευρωβουλευτή (Φωτo)

Χρειάστηκε να έρθει η Πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει από το διαλυμένο Smart της - Εξαφανίστηκε το φορτηγό (Φωτο)

Άγιο είχε η νεαρότερη υποψήφια των Ευρωεκλογών Μαρία Παστελλά (με τη συνεργασία Συμμαχία - Οικολόγοι) την Τετάρτη (23/5), η οποία γλύτωσε τα χειρότερα από σφοδρή σύγκρουση στο αυτοκίνητο της.

Όπως ανέφερε η ίδια στην Offsite, «ήμουν γραφείο και πήγα να πάρω το αυτοκίνητο που ήταν στο πάρκινγκ για να κάμω κάποιες εξωτερικές δουλειές. Με το που μπήκα μέσα και προσπάθησα να το ξεκινήσω, ένιωσα ισχυρό κτύπημα σε όλο μου το σώμα». Δευτερόλεπτα πριν, φορτηγό είχε κτυπήσει τρίτο αυτοκίνητο, το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου και κτύπησε το αυτοκίνητο της κας Παστελλά στην πλευρά του οδηγού, όπως ήταν ακινητοποιημένο στο πάρκιγνκ. 

f

Από τη σύγκρουση η υποψήφια Ευρωβουλευτής εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της τύπου Smart  και χρειάστηκε να έρθει Πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει. Μεταφέρθηκε άρον-άρον στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως ήταν εκτός κινδύνου και είχε γλυτώσει με κτύπημα στο γόνατο και κάποιες γρατζουνιές. Ωστόσο, μόλις έγινε το ατύχημα το φορτηγό που ενεπλάκη, εξαφανίστηκε από προσώπου γης και ήδη έγινε καταγγελία στην Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση. 

pa

Home