Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καταθέτει στη Διερευνητική για Διαβατήρια ο διευθυντής της Βουλής

Offsite Team -
08.03.2021

Καταθέτει στη Διερευνητική για Διαβατήρια ο διευθυντής της Βουλής

Thumbnail
Τα δεδομένα για την παρουσία του

Η Ερευνητική Επιτροπή των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών, η οποία συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020, 01.12.2020 και 04.03.2021, ανακοινώνει τα πιο κάτω:

Αύριο Τρίτη 09.03.2021 στις 12.00 μ. θα καταθέσει ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο Γενικός Διευθυντής της Βουλής των Αντιπροσώπων, κύριος Σωκράτης Σωκράτους. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία 15 εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ). 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση. Έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις ώστε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου να προβεί στη λήψη πλάνων πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, τα οποία και ακολούθως θα διανεμηθούν από το ΡΙΚ στα υπόλοιπα τηλεοπτικά ΜΜΕ. 

Τονίζεται ότι οι δημοσιογράφοι που θα παρακολουθούν τις εργασίες της Επιτροπής δεσμεύονται από την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

Η ακρόαση θα λάβει χώρα στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία» στην αίθουσα “Jean Monnet”. 

 

Home