Καταζητείται Τούρκος που μαχαίρωσε 41χρονο

Καταζητείται Τούρκος που μαχαίρωσε 41χρονο

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον εικονιζόμενο Erkan Ozbay, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού, που διαπράχθηκε στις 20 Μαΐου, 2021, στη Λάρνακα, με θύμα άντρα ηλικίας 41 ετών.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο Erkan Ozbay, είναι ηλικίας 40 ετών, γεννήθηκε στις 17/03/1981, κατάγεται από την Τουρκία και είναι κάτοικος Κύπρου. Η φωτογραφία και τα στοιχεία του δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

1

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24- 804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπό διερεύνηση υπόθεσης, ο 40χρονος καταζητούμενος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι κουζίνας εναντίον 41χρονου, τραυματίζοντας τον σοβαρά στην κοιλιά.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8.15 το βράδυ της Πέμπτης, 20 Μαΐου, 2021, στην οικία όπου διέμεναν ο 40χρονος καταζητούμενος και ο 41χρονος παραπονούμενος.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αφού έτυχε νοσηλείας, έλαβε εξιτήριο τις επόμενες μέρες.

Home