Κατεχόμενα: Έρευνες για τον θάνατο του 13χρονου που πάτησε νάρκη

Κατεχόμενα: Έρευνες για τον θάνατο του 13χρονου που πάτησε νάρκη

Με χειροβομβίδα έπαιζε παιδάκι στην Πάτρα
Με αφορμή τον θάνατο του 13χρονου Μαχκίρ

Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση ανακοίνωσε ότι διεξάγει η διοίκηση των «δυνάμεων ασφαλείας» σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 13χρονου αγοριού που σκοτώθηκε όταν ήρθε σε επαφή με στρατιωτικά πυρομαχικά στις 13 του μηνός στην Χρυσηλιού, κοντά στην Μόρφου.  

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην ανακοίνωση του κατοχικού στρατού, την πρώτη μετά το τραγικό συμβάν, αναφέρεται ότι συνεχίζεται η διαδικασία εντοπισμού και καταστροφής των πυρομαχικών αυξάνοντας παράλληλα τα μέτρα ασφάλειας σε όλα τα πεδία βολής.  

 

Ανακοινώνεται δε ότι θα δημοσιοποιηθούν από την «διοίκηση» και τις αρμόδιες «επαρχίες» οι ημερομηνίες που εκτός από την εκπαίδευση βολής θα περιλαμβάνουν και τον εντοπισμό και καταστροφή των πυρομαχικών ώστε να μην υπάρχουν ανθρώπινες ή υλικές απώλειες.

Στο μεταξύ, σήμερα το σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο μικρός Μαχκίρ στην Μόρφου, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι αυτό το συμβάν τους έχει πληγώσει βαθιά και ζητεί για να μην επαναληφθούν τέτοια λάθη να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να ξαναγίνει έλεγχος στα πεδία βολής. "Ευχόμαστε συλλυπητήρια και υπομονή στην οικογένεια του Μακχίρ και σε όλους τους μαθητές μας", καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου του.

 
Home