Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κατεχόμενα: Υποχρεωτική ξανά η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους

Offsite Team -
23.06.2022 - 15:21

Κατεχόμενα: Υποχρεωτική ξανά η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους

Επαναφέρεται η μάσκα σε κλειστούς χώρους και χώρους με συγχρωτισμό

Η «ανώτατη επιτροπή λοιμώξεων» του «υπουργείου υγείας» αποφάσισε την Τετάρτη τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος σήμερα, η απόφαση της επιτροπής γράφει πως η υποχρεωτική χρήση μάσκας αφορούσε μέχρι τώρα τα νοσοκομεία, τα γηροκομεία, οίκους ευγηρίας και τις φυλακές. Από τώρα προστίθενται και οι κλειστοί χώροι αλλά και χώροι με συγχρωτισμό.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδήγησε σαν μεθυσμένος ο Καρούσος (VIDEO)

Σημειώνεται επίσης ότι όσοι έχουν συμπτώματα θα πρέπει οπωσδήποτε να φορούν μάσκα και να κάνουν συνεχώς τεστ ώστε μόλις βγουν θετικοί να απομονωθούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό

Offsite Team -
28.06.2022 - 08:46

Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό

Το καντήλι έκανε τη ζημιά

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χθες η ώρα 09:43, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο - επέκταση βεράντας οικίας, το οποίο χρησιμοποιείτο ως κουζίνα/πλυσταριό, στην Αγία Φύλα, της επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 10:33. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, δεν βρισκόταν κανείς εντός της κατοικίας. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δωμάτιο, καθώς και το περιεχόμενό του, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Μετά από διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς που ακολούθησε, σε συνεργασία με την Αστυνομία, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

Φωτιά και σε 2 όχηματα στη Λευκωσία

Παράλληλα η ώρα 03:13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα στην Ανθούπολη, της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03:32. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, τα δύο οχήματα, καθώς και το μεταλλικό σκέπαστρο, κάτω από το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένα, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία. 

Home