Αψιμαχίες, ξύλο, κυνηγητά και συλλήψεις στη Λεμεσό

Αψιμαχίες, ξύλο, κυνηγητά και συλλήψεις στη Λεμεσό

26χρονος κατήγγειλε τους συνεπιβάτες του σε αυτοκίνητο ότι του έκλεψαν το κινητό και μετά του επιτέθηκαν

26χρονος ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο με 39χρονο οδηγό και 34χρονο συνοδηγό κατήγγειλε ότι πρώτα του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο και ακολούθως του επιτέθηκαν. 

>>>> Διαβάστε επίσης: Δεν κινείται φύλλο στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες <<<<

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι τρείς τους κινούνταν στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό κοντά στις 11 το βράδυ της Τρίτης 24/3 όταν διαπίστωσε πως είχε χάσει το κινητό του τηλέφωνο αφού όπως καταγγέλλει του το είχαν πάρει οι 2 συνεπιβάτες του

Όπως αναφέρει στη κατάθεση του σε αψιμαχία που ακολούθησε ο συνοδηγός του οχήματος τον χτύπησε στο πρόσωπο και ακολούθως του επιτέθηκαν τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός του οχήματος με τον 26χρονο να τρέπεται σε φυγή

Ο ίδιος ενημέρωσε την Αστυνομία όπου περίπολα περίπου στις 1μμ εντόπισαν το όχημα και το ανέκοψαν. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο στο χώρο των αποσκευών. 

>>>> Διαβάστε ακόμη: Λευκωσία: Επίθεση νεαρών σε αστυνομικούς για τις λαμπρατζιές <<<<

Οι δύο τους συνελήφθησαν για υπόθεση ληστείας και επίθεσης. Τόσο ο 39χρονος οδηγός, όσο και ο 34χρονος οδηγός αρνούνται τα πάντα. 

Να σημειώσουμε πως και οι 3 τους κατηγορήθηκαν για παραβίαση των νέων περιοριστικών μέτρων καθώς κανείς τους δεν έφερε τα απαιτούμενα έντυπα. 

 

Home