Κέντρα Αισθητικής λειτουργούσαν με περισσότερα άτομα &χωρίς μάσκα

Κέντρα Αισθητικής λειτουργούσαν με περισσότερα άτομα &χωρίς μάσκα

Η Αστυνομία κατήγγειλε 23 πολίτες και 2 υποστατικά για παραβίαση των μέτρων κατά της COVID-19

Σε καταγγελίες 23 πολιτών και δύο ιδιοκτητών υποστατικών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως κατά το τελευταίο 24ωρο, διεξήγαγαν 5.101 ελέγχους σε παγκύπρια βάση.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.704 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 9 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 298 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και ένα υποστατικό, στη Λάρνακα έγιναν 753 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 5 πολίτες  και ένα υποστατικό έπειτα από τη διενέργεια 597 ελέγχων και στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 513 έλεγχοι και έγιναν 10 καταγγελίες πολιτών.

Στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 738 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 427 ελέγχους χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία, ενώ η Ναυτική και Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 71 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS 

Σε σχέση με τα υποστατικά, οι καταγγελίες αφορούσαν σε Ινστιτούτο Αισθητικής που λειτουργούσε με περισσότερα άτομα στον εσωτερικό του χώρο και επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ, καθώς επίσης και σε Ινστιτούτο Αισθητικής, υπάλληλος του οποίου δεν έφερε προστατευτική μάσκα.

ΚΥΠΕ

Home