Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κέντρα Αναψυχής: Ανησυχούν για εξεύρεση εργατικού δυναμικού

Offsite Team -
06.02.2022 - 16:59

Κέντρα Αναψυχής: Ανησυχούν για εξεύρεση εργατικού δυναμικού

Thumbnail
Ζητούν απαντήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κέντρων Αναψυχής ΟΣΙΚΑ εκφράζει την δυσαρέσκεια του γιατί βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα από πλευράς του Υπουργείου Εργασίας για το εργατικό δυναμικό. 

Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου σημειώνει πως οι επιχειρηματίες ανησυχούν να μην βιώσουν τις περσινές καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους με την έναρξη της τουριστικής βιομηχανίας. 

Από τη στιγμή που υπάρχει δυστοκία στην εξεύρεση του εργατικού δυναμικού την χειμερινή περίοδο, διερωτήθηκε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. 

Επεσήμανε ακόμη,  πως πρέπει άμεσα να πάρουν απαντήσεις και για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί και από το Υπουργείο Εργασίας για εγκρίσεις αδειών εργασίας αλλά και από το Υπουργείο Εσωτερικών για άδεια εισόδου. Πρόσθεσε πως η Ομοσπονδία ζητά άμεσα συναντήσεις με τα πιο πάνω Υπουργεία για να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά θα προβούν σε δυναμικά μέτρα.

ΚΥΠΕ

Home