Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Kitasweather: Επιστρέφουν οι βροχές - Ισχυροί άνεμοι στο μενού

Offsite Team -
08.03.2022 - 07:29

Kitasweather: Επιστρέφουν οι βροχές - Ισχυροί άνεμοι στο μενού

Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες

Σήμερα Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με λίγες νεφώσεις, για να καταστεί σταδιακά κατά το δεύτερο μισό της ημέρας κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε νότιους έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω και θα ανέλθει γύρω στους 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου τόσο σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού όσο και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με βροχές, οι οποίες τοπικά θα συνοδεύονται από βροντές. Στο Τρόοδος αναμένεται προοδευτικά χιονόπτωση από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1700 μέτρα και άνω. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω και θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους -1 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα όπου και αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Τετάρτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν ακόμα λίγες μεμονωμένες βροχές νωρίς το πρωί αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με λίγες νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά, αναμένεται να δώσουν ακόμη λίγες βροχές. Τα όποια φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι αρχικά υπό την μοσρφή χιονιού και αργότερα χιονόνερου, χωρίς χιονόστρωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ ενώ στα προσήνεμα θα πνέουν εντάσεως 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την πρόβλεψη από KITASWEATHER

Home