Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

KITASWEATHER: Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας - Μένει η σκόνη

Offsite Team -
04.04.2022 - 12:11

KITASWEATHER: Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας - Μένει η σκόνη

Οι προβλέψεις από KITASWEATHER

Ιδιαίτερα θερμές για την εποχή αέριες μάζες και σκόνη επηρεάζουν την περιοχή μας.

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες υψηλές νεφώσεις κατά διαστήματα. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται κυρίως σε υψηλά έως πολύ υψηλά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στις πλείστες περιοχές γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 28 έως 30 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες υψηλές νεφώσεις κυρίως κατά το δεύτερο μισό της νύχτας. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται κυρίως σε υψηλά έως πολύ υψηλά. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους στα κανονικά για την εποχή επίπεδα εκτός από τα ορεινά/ημιορεινά όπου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται σε μέτρια έως υψηλά, χωρίς να αποκλείεται και παροδικά έως πολύ υψηλά κυρίως το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας σε επίπεδα αρκετά πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Αύριο Τετάρτη, o καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται κυρίως από μέτρια έως υψηλά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, παραμένοντας σε επίπεδα αρκετά πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Το ύψος του χιονιού στο ξενοδοχείο Jubilee στις 11:45 (04/04/2022) ήταν γύρω στα 0-5 εκατοστά ενώ στη Χιονίστρα γύρω στα 10-65 εκατοστά.

Home