Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Kitasweather: Έρχεται πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Offsite Team -
30.05.2022 - 11:32

Kitasweather: Έρχεται πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Μέχρι 5 μποφόρ οι άνεμοι σήμερα - Αναλυτικά ο καιρός από Kitasweather

Ο ηλιόλουστος καιρός αναμένεται να συνεχίσει στις πλείστες περιοχές μέχρι και τουλάχιστον τα μέσα αυτής εβδομάδας ενώ κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά θα αναπτύσσονται λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες.

Την ίδια ώρα, θερμές για την εποχή αέριες μάζες θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή μας και σήμερα Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στο εσωτερικό γύρω στους 38-39 βαθμούς Κελσίου, χωρίς να αποκλείεται και πάλι μεμονωμένο και πρόσκαιρο 40άρι.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη, η οποία όμως θα παραμείνει σε επίπεδα πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή ενώ νέα μικρή άνοδος φαίνεται την Πέμπτη.

Αναλυτικά η πρόβλεψη:

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε θαλάσσιους εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στα νότια τα 5 μποφόρ το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 4-8 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 36 έως 39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένο και πρόσκαιρο 40άρι κυρίως σε ανατολικά τμήματα του εσωτερικού, γύρω στους 31 έως 34 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 34 έως 36 βαθμούς Κελσίου στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την πρόβλεψη από KITASWEATHER

Home