Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

KitasWeather: Ο καιρός το τριήμερο κατακλυσμού – Πιθανές βροχές

Offsite Team -
09.06.2022 - 17:16

KitasWeather: Ο καιρός το τριήμερο κατακλυσμού – Πιθανές βροχές

Thumbnail
Τι αναφέρει στην OffsiteNews ο μετεωρολόγος του KitasWeather, Έρικ Κίτας

Ένα τριήμερο με ήλιο, βροχές αλλά και ανέμους αναμένεται για το νησί μας όπως ανέφερε στην  OffsiteNews ο μετεωρολόγος του KitasWeather, Έρικ Κίτας. Ο κ. Κίτας προειδοποιεί για ένα αισθητά ζεστό Σάββατο ενώ παράλληλα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για τοπικές βροχές τις άλλες δύο μέρες και για δυνατούς ανέμους.

Η κακοκαιρία στην Ελλάδα σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση θα επηρεάσει και την Κύπρο ενώ δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν κάποια έντονα φαινόμενα την μέρα του κατακλυσμού.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Έρικ Κίτας:

Το Σάββατο θα είναι η πιο θερμή από τις μέρες του τριημέρου με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 38 μέχρι και 39 βαθμούς στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα είναι αρκετά εξασθενημένοι σε σχέση με τις άλλες δύο μέρες ενώ δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί ένα αραιό κύμα σκόνης κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Την Κυριακή η περιοχή μας θα επηρεαστεί από ένα ισχυρό αλλά δροσερό ρεύμα ανέμων ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να έχει πτώση γύρω στους πέντε βαθμούς σε σχέση με το Σάββατο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παρατηρηθούν μεμονωμένες βροχές στα ανατολικότερα του νησιού. Το κύριο χαρακτηριστικό της Κυριακής θα είναι οι ισχυροί άνεμοι.

Για τη μέρα του κατακλυσμού, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις στα παράλια κυρίως για τις πρωινές ώρες με τη πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα δυτικά παράλια (επαρχίας Πάφου).

Κατά το δεύτερο μισό της μέρας, αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά και ημι-ορεινά και στο  ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή και περαιτέρω πτώση της τάξεως των δύο βαθμών σε σχέση με την Κυριακή. 

Home