Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Kitasweather: Πάσχα … με θερμοκρασίες Ιουνίου

Offsite Team -
24.04.2022 - 07:24

Kitasweather: Πάσχα … με θερμοκρασίες Ιουνίου

Ο καιρός στις επόμενες μέρες

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα παραμείνει ηλιόλουστος.

Θερμοκρασίες αρχών Ιουνίου θα επικρατήσουν στην   περιοχή μας, σήμερα ανήμερα του Πάσχα με τη θερμοκρασία να φτάνει τοπικά έως και τους 34-35 βαθμούς Κελσίου. 

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τη Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα με τα 30άρια+ όμως να συνεχίζουν κυρίως σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού ενώ νέα άνοδος της θερμοκρασίας φαίνεται από την Πέμπτη.

 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά για να κυμανθεί γύρω στους 5-9 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα με τις μεγαλύτερες αποκλίσεις να αναμένονται στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, φτάνοντας γύρω στους 32 έως 35 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο ηλιόλουστος καιρός θα συνεχίσει.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμαίνεται γύρω στους 4-8 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα με τις μεγαλύτερες αποκλίσεις να αναμένονται στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, φτάνοντας γύρω στους 31 έως 33 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη του Πάσχα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ θα παρατηρούνται και λίγες υψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα με τις μεγαλύτερες αποκλίσεις να αναμένονται στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, φτάνοντας γύρω στους 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν φαίνεται κάποια αλλαγή στο καιρικό σκηνικό με τη θερμοκρασία να σημειώνει εκ νέου άνοδο από την Πέμπτη.

Ο κίνδυνος έκρηξης και εξάπλωσης πυρκαγιών είναι σχετικά μεγάλος.  

Home