Κλαυδιά: Εξελίξεις στην υπόθεση - Ξανά στο Δικαστήριο ο 23χρονος

Κλαυδιά: Εξελίξεις στην υπόθεση - Ξανά στο Δικαστήριο ο 23χρονος

Αρχίζει η ακροαματική διαδικασία

Ξανά στο Δικαστήριο θα παρουσιαστεί σήμερα Τρίτη (30/6) ο 23χρονος από τα Κλαυδιά αναφορικά με το θάνατο της 21χρονης αδελφής του.

Ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία, μέχρι στιγμής απάντησε αρνητικά στις κατηγορίες ότι επέφερε τον θάνατο στην αδελφή του, ωστόσο παραδέχθηκε ότι εσκεμμένα και παράνομα προξένησε ζημιά στο αυτοκίνητο της αδελφής του, καταστρέφοντας τα δύο μπροστινά φρένα πέδησης, τα οποία έκοψε με μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη είχε τραυματιστεί θανάσιμα από πυροβόλο όπλο και συγκεκριμένα από το στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 του αδελφού της, ενώ βρισκόταν μαζί του στο σπίτι τους.

Ο κατηγορούμενος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι ενώ καθάριζε το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η βολίδα να πετύχει την αδερφή του στο κεφάλι, η οποία καθόταν απέναντι του στο σαλόνι του σπιτιού τους, επιφέροντας τον άμεσο θάνατο της.

Nα σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, κάθε πρόσωπο το οποίο διαπράττει το κακούργημα της ανθρωποκτονίας υπόκειται σε ποινή δια βίου φυλάκισης.

Home