Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλείνει τμήμα του αυτο/δρομου Λ/κσιας - Λ/σου για εργασίες

Offsite Team -
06.06.2019 - 07:00

Κλείνει τμήμα του αυτο/δρομου Λ/κσιας - Λ/σου για εργασίες

Thumbnail
Πότε συνεχίζονται οι εργασίες στην Καλλιπόλεως

Χωρίς σοβαρά προβλήματα, στις κυριότερες οδικές αρτηρίες, αρχίζει η σημερινή μέρα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης αυξημένη, πρωινή, τροχαία κίνηση.

Στη Λεμεσό, μέχρι και τις 7 Ιουνίου 2019, μεταξύ των ωρών 10:00 - 14:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, μεταξύ Παρεκκλησιάς και Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτικών σφραγιστικών επιδιορθώσεων στο οδόστρωμα.

Κατά τη διεξαγωγή των εργασιών, κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, με  κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη Λευκωσία, οι εργασίες για ανάπλαση της λεωφόρου Καλλιπόλεως, συνεχίζονται μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου 2019, στην ανατολική λωρίδα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η δυτική λωρίδα κυκλοφορίας της λεωφόρου Καλλιπόλεως στο συγκεκριμένο τμήμα, θα είναι μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς λεωφόρο Λεμεσού.

Η τροχαία κίνηση των κάθετων παρόδων της λεωφόρου στο συγκεκριμένο τμήμα θα διοχετεύεται διαμέσου των παρακείμενων δρόμων στην οδό Χαλκηδόνος.

Home