Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλείνουν δρόμοι για εργασίες του Τμήματος Δασών

Offsite Team -
05.03.2019 - 14:28

Κλείνουν δρόμοι για εργασίες του Τμήματος Δασών

Thumbnail
Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 4 έως 29 Μαρτίου 2019, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας και των πρανών στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, από το Τμήμα Δασών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, από τον κυκλικό κόμβο αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου σε μήκος 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Home