Κλείνουν δρόμοι σε δυο πόλεις Κυριακάτικα - Λεπτομέρειες

Κλείνουν δρόμοι σε δυο πόλεις Κυριακάτικα - Λεπτομέρειες


Η ενημέρωση από την Αστυνομία

Πάλι κλείνουν δρόμοι Κυριακάτικα. Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο εργασίες που διεξάγονται σε κάποιες περιοχές, ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία. 

 

Στην Λευκωσία, μέχρι και τις 8:00 απόψε, διεξάγονται εργασίες από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση των λεωφόρων Αθαλάσσας, Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) και Ιωσήφ Χ’’Ιωσήφ, στον Στρόβολο.

 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών :

• Η δεξιόστροφη πορεία κυκλοφορίας από τη λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) προς λεωφόρο Αθαλάσσας (προς Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας) θα απαγορεύεται και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρόδιους δρόμους, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αστυνομίας. 

• Θα απαγορεύεται επίσης η δεξιόστροφη πορεία κυκλοφορίας από λεωφόρο Αθαλάσσας προς τη λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Τροοδιτίσσης (Πυροσβεστική).  

Ταυτόχρονα, στη Λεμεσό από τις 6π.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και εργασίες οδικής ασφάλειας στην Λεωφόρο Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα.

 

Κατά την διάρκεια των εργασιών τμήμα της λεωφόρου Ηλία Καννάουρου, μήκους 600 μ. περίπου, παρά τη συμβολή της με την οδό Πετράκη Γιαλλουρου μέχρι την οδό Αρχ. Μακαρίου Γ΄ θα είναι κλειστό. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.

 

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

 

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων

Home