Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι σε Λεμεσό και Πάφο λόγω εργασιών

Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι σε Λεμεσό και Πάφο λόγω εργασιών

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για διεξαγωγή εργασιών στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

1. Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Μέσα Γειτονιάς και Αγίας Φύλας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 26/2/2020 – 3/3/2020, εκτός Σαββατοκύριακου και αργίας, μεταξύ των ωρών 09:00 - 12:30, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Μέσα Γειτονιάς και Αγίας Φύλας, θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία, για Συμβόλαιο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και αντιστρόφως θα κλείνει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σε μήκος ενός χλμ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, τμήμα Παρεκκλησιάς – Χοιροκοιτίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει επίσης ότι την περίοδο 24/2/2020 - 6/3/2020,  μεταξύ των ωρών 10:00 – 14:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργίας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, τμήμα Παρεκκλησιάς – Χοιροκοιτίας θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι  2χλμ.. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, παρά  τον κυκλικό κόμβο Αγ. Αθανασίου

Επιπρόσθετα, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 22/2/2020, μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, παρά  τον κυκλικό κόμβο Αγ. Αθανασίου, θα εκτελούνται από ιδιωτική Εταιρεία, για Συμβόλαιο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντιστρόφως θα κλείνει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σε μήκος ενός χλμ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

4. Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, μεταξύ των ωρών 08:00 - 13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Home