Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλειστή η έξοδος των Χαλεπιανών για 2 μήνες από Δευτέρα 14/11

Offsite Team -
13.11.2022

Κλειστή η έξοδος των Χαλεπιανών για 2 μήνες από Δευτέρα 14/11

Σττο πλαίσιο κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας

Κλειστή θα είναι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, από τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, 2022, για περίοδο δύο μηνών, η έξοδος προς το Τσέρι, λόγω των οδικών έργων για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, στο πλαίσιο κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Φάση Α1, μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής, από η ώρα 01.00π.μ., τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, για περίοδο δύο μηνών, η έξοδος από τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου, στην περιοχή Χαλεπιανών, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση.

Κατά τη διάρκεια οδικών εργασιών που θα γίνονται και για περίοδο 2 μηνών η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Τσέρι θα διοχετεύεται διαμέσου της εξόδου του Κοτσιάτη προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της φωτοελεγχόμενης συμβολής της λεωφόρου Λεμεσού και της λεωφόρου Τεύκρου Ανθία, στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, και του παρακαμπτήριου Τσερίου.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή Κοφίνου, από τη Δευτέρα 14/11/2022 μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2022, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα είναι κλειστές οι δεξιά λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στις διπλανές αριστερά λωρίδες κυκλοφορίας.

Home