Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας παρά το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Offsite Team -
05.02.2019 - 16:59

Κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας παρά το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Thumbnail
Όλες οι πληροφορίες.

Τμηματικά θα κλείνει η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, από τον κυκλικό κόμβο Αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, σε μήκος 1χλμ. Περίπου, την περίοδο 11/2/2019 – 28/2/2019, λόγω εργασιών κλαδέματος και ποτίσματος θάμνων της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο από το Τμήμα Δασών.  

Ανακοίνωση από το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας αναφέρει ότι οι εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος θα διενεργούνται από το Τμήμα Δασών μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων  και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.

 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που πιθανόν να προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις προσωρινές οδικές σημάνσεις και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην οδική κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Home