Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλειστός ώρες ο δρόμος Λ/σιας / Λεμεσού - Ανατράπηκε φορτηγό

Offsite Team -
28.06.2020 - 15:52

Κλειστός ώρες ο δρόμος Λ/σιας / Λεμεσού - Ανατράπηκε φορτηγό

Thumbnail
Η κατάσταση του οδηγού σύμφωνα με την Αστυνομία

Κλειστός για αρκετές ώρες θα παραμείνει σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, λόγω της ανατροπής φορτηγού που είχε ως συνέπεια να γεμίσει ο αυτοκινητόδρομος σανό.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μπάλες σανού που μετέφερε διασκορπίστηκαν στο δρόμο και γίνονται προσπάθειες παραλαβής τους με άλλα φορτηγά οχήματα. Λόγω του τροχαίου έκλεισαν και οι δύο λωρίδες προς Λευκωσία, καθώς και η δεξιά λωρίδα πορείας προς Λεμεσό, 

Προσπάθειες γίνονται και για μετακίνηση του φορτηγού που έχει ανατραπεί. Εκτιμάται ότι ο δρόμος προς Λευκωσία θα παραμείνει κλειστός για αρκετή ώρα, μέχρι την μετακίνηση του φορτηγού και των μπάλων σανού.

Εξάλλου, ο οδηγός του φορτηγού δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία  όπως ανέφερε έχει πόνο στη μέση και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο προληπτικά.  

14χρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του-Τον έχετε δει;(ΦΩΤΟ)

Offsite Team -
25.06.2022 - 10:45

14χρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του-Τον έχετε δει;(ΦΩΤΟ)

Εκκλήση από την αστυνομία για εντοπισμό του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του JOSUE BIAMPINGA, 14 ετών, από Κογκό, ο οποίος απουσιάζει από τις 23 Ιουνίου, 2022 από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία. 

Ο BIAMPINGA περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά ενώ κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε κοντό παντελόνι, άσπρη κοντομάνικη φανέλα και παντόφλες χρώματος καφέ. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.  

lksch

Home